Hertens Mannenkoor

Cd Grenzeloze koorklanken

Hertens Mannenkoor bracht op 7 september 2007 een inmiddels legendarische cd uit onder de titel Grenzeloze koorklanken. Voor deze titel is gekozen omdat we in ons repertoire muziek uit vele landen vertolken. Er is veel afwisselende muziek op deze cd te beluisteren. Van het spirituele Ave Maria tot de meer profane Trinklieder. Verder wisselen Russische liederen, zigeunermuziek met mandolines en viool, serieuze nummers en speelse Italiaanse klanken elkaar af. Kortom, een gevarieerd klankjuweeltje uit een internationaal repertoire, waar we best trots op zijn!


Van deze cd zijn inmiddels meer dan 2000 stuks verkocht. Er is nog een beperkt aantal cd’s in voorraad. U kunt deze cd bestellen door te bellen met cd-beheerder

Huub Leijendeckers, telefoon 06 - 2950 2496.

Hij zal uw naam, adres, postcode+woonplaats en telefoonnummer noteren. Dit omdat we anders geen adres hebben om de cd naar toe te sturen.


Maak tevoren het bedrag van € 12,50 over op ibannummer NL71 RABO 0121 8972 22 t.n.v. Hertens Mannenkoor te Herten. Na ontvangst van het bedrag wordt de cd aan u toegestuurd.

Laatste update website: 7 maart 2024

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door: Piet Vergoossen